AZS 400-2010 (Active) Keyfiyyət sistemləri. Risklərin təhlil və kritik nəzarət nöqtələri əsasında yeyinti məhsullarının keyfiyyətinin və təhlükəsizliyinin idarə edilməsi. Ümumi tələblər.

Annotation Preview

Bu standart Avropa İttifaqı Şurasının 93/43/EEC Direktivində şərh edilmiş risklərin təhlili və kritik nəzarət nöqtələri (Hazard analysis and critical control points - HACCP) əsasında yeyinti məhsullarının keyfiyyətinin və təhlükəsizliyinin idarə edilməsi sisteminə (bundan sonra - HACCP sistemi) olan tələbləri müəyyən edir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: 2 InternationalClassificationCodeOfStandards: 03.120.10 TechnicalCommittee: AZSTAND/TK 08 ActivatedDate: 01.05.2010 PagesCount: 20 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 67.13 AZN

VAT 12.08 AZN


Sum 79.21 AZN

AddToCart