AZS 899:2021 (Active) Buğda unundan hazırlanan çörək. Texniki şərtlər

Annotation Preview

Bu standart əla, birinci, ikinci və kəpəkli növ buğda unundan, su, duz, maya və qabardıcı əlavə edilməsi ilə istehsal edilən dairəvi və formalı qəlibdə bişirilən qablaşdırılaraq etiketlənmiş çörəyə (bundan sonra çörək) şamil edilir. Əhalinin həyat və sağlamlığı üçün keyfiyyət və təhlükəsizliyin təmin edilməsinə yönəlmiş məcburi tələbləri müəyyən edir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: InternationalClassificationCodeOfStandards: 67.060 TechnicalCommittee: AZSTAND/TK-30 ActivatedDate: 06.09.2021 PagesCount: 21 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 67.13 AZN

VAT 12.08 AZN


Sum 79.21 AZN

AddToCart