AZS ISO 11133.1-2014 (Active) Yeyinti məhsullarının və heyvanlar üçün yemlərin mikrobiologiyası. Kultura mühitlərinin hazırlanması və istehsalı üzrə rəhbər göstərişlər. Hissə 1: Laboratoriyada kultura mühitlərinin hazırlanması üzrə keyfiyyətinin təmin edilməsinə dair ümumi rəhbər göstərişlər.

Annotation Preview

Bu standartda kultura mühitlərinin hazırlanma keyfiyyətinin təmini ilə əlaqədar olan, yeyinti məhsullarının və heyvan yeminin mikrobioloji analizində istifadə edilən ümumi terminologiya verilmişdir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: InternationalClassificationCodeOfStandards: 07.100.30 TechnicalCommittee: AR Gömrük Komitəsinin Mərkəzi Gömrük Ekspertizası İdarəsi ActivatedDate: 23.04.2014 PagesCount: 25 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price

VAT


Sum

AddToCart