AZS 937:2023 (ГОСТ 33977-2016)
(Active)
Meyvə və tərəvəzlərin emalı məhsulları. Quru maddənin ümumi miqdarının təyini üsulları
Bu standart emal olunmuş meyvə və tərəvəz məhsullarına, o cümlədən meyvə və tərəvəzlərdən (bundan sonra - məhsullardan) hazırlanan meyvə və tərəvəz şirələrinə aiddir və quru maddələrin ümumi miqdarını müəyyən etmək üçün aşağıdakı üsulları müəyyənləşdirir:- nümunənin müəyyən bir temperaturda sabit bir kütləyə qədər və ya sabit bir müddətə qurudulmasına əsaslanan termoqravimetrik metod (A metodu);- sürətlənmiş infraqırmızı termoqravimetrik metod (B metodu).
Active
67.080.01
AZSTAND/TK-26
25.06.2023
18
az
No