AZS 937:2023 (ГОСТ 33977-2016) (Active) Meyvə və tərəvəzlərin emalı məhsulları. Quru maddənin ümumi miqdarının təyini üsulları

Annotation Preview

Bu standart emal olunmuş meyvə və tərəvəz məhsullarına, o cümlədən meyvə və tərəvəzlərdən (bundan sonra - məhsullardan) hazırlanan meyvə və tərəvəz şirələrinə aiddir və quru maddələrin ümumi miqdarını müəyyən etmək üçün aşağıdakı üsulları müəyyənləşdirir:- nümunənin müəyyən bir temperaturda sabit bir kütləyə qədər və ya sabit bir müddətə qurudulmasına əsaslanan termoqravimetrik metod (A metodu);- sürətlənmiş infraqırmızı termoqravimetrik metod (B metodu).
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: InternationalClassificationCodeOfStandards: 67.080.01 TechnicalCommittee: AZSTAND/TK-26 ActivatedDate: 25.06.2023 PagesCount: 18 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 89.89 AZN

VAT 16.18 AZN


Sum 106.07 AZN

AddToCart