AZS ISO 6887.3-2014 (Active) Yeyinti məhsullarının və heyvanlar üçün yem məhsullarının mikrobiologiyası – Mikrobioloji tədqiqatları üçün sınaq nümunələrinin, ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmanın hazırlanması – Hissə 3: Balıq və balıq məhsullarının hazırlanması üçün xüsusi qayda

Annotation Preview

AZS ISO 6887 dövlət standartının bu hissəsi mikrobioloji tədqiqat üçün nümunələrin hazırlanması AZS ISO 6887.1dövlət standartında təsvir edilmiş üsuldan fərqli üsul tələb etdiyi zaman balıq və balıq məhsullarının nümunələrinin və onların suspenziyalarının hazırlanması qaydalarını müəyyənləşdirir. AZS ISO 6887.1 dövlət standartının mikrobioloji tədqiqat üçün ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmanın hazırlanmasının ümumi qaydalarını müəyyənləşdirir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: InternationalClassificationCodeOfStandards: 07.100.30 TechnicalCommittee: AR Gömrük Komitəsinin Mərkəzi Gömrük Ekspertizası İdarəsi ActivatedDate: 23.04.2014 PagesCount: 19 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 67.13 AZN

VAT 12.08 AZN


Sum 79.21 AZN

AddToCart