AZS ISO 6887.3-2014
(Active)
Yeyinti məhsullarının və heyvanlar üçün yem məhsullarının mikrobiologiyası – Mikrobioloji tədqiqatları üçün sınaq nümunələrinin, ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmanın hazırlanması – Hissə 3: Balıq və balıq məhsullarının hazırlanması üçün xüsusi qayda
AZS ISO 6887 dövlət standartının bu hissəsi mikrobioloji tədqiqat üçün nümunələrin hazırlanması AZS ISO 6887.1dövlət standartında təsvir edilmiş üsuldan fərqli üsul tələb etdiyi zaman balıq və balıq məhsullarının nümunələrinin və onların suspenziyalarının hazırlanması qaydalarını müəyyənləşdirir. AZS ISO 6887.1 dövlət standartının mikrobioloji tədqiqat üçün ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmanın hazırlanmasının ümumi qaydalarını müəyyənləşdirir.
Active
07.100.30
AR Gömrük Komitəsinin Mərkəzi Gömrük Ekspertizası İdarəsi
23.04.2014
19
az
No
AlsoInterestYou