AZS ISO 6887.1-2014 (Active) Yeyinti məhsullarının və heyvanlar üçün yem məhsullarının mikrobiologiyası. Mikrobioloji tədqiqat üçün sınaq nümunələrinin, ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmanın hazırlanması. Hissə 1: İlkin suspenziyanın və on qat durulaşmanın hazırlanması üçün ümum

Annotation Preview

Bu standart yeyinti məhsullarının və heyvan yemi üçün nəzərdə tutulmuş məhsulların mikrobioloji tədqiqatı məqsədi ilə ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmanın aerob üsulla hazırlanması üçün ümumi qaydaları müəyyən edir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: InternationalClassificationCodeOfStandards: 07.100.30 TechnicalCommittee: AR Gömrük Komitəsinin Mərkəzi Gömrük Ekspertizası İdarəsi ActivatedDate: 23.04.2014 PagesCount: 11 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 33.00 AZN

VAT 5.94 AZN


Sum 38.94 AZN

AddToCart