AZS ISO 11133.2-2014
(Active)
Yeyinti məhsullarının və heyvanlar üçün yemlərin mikrobiologiyası. Kultura mühitlərin hazırlanması və istehsalı üzrə rəhbər göstərişlər. Hissə 2: Kultura mühitlərinin istismar sınaqlarına dair praktik rəhbər göstərişlər.
Bu standart kultura mühitlərinin meyarlarını və istismar sınaq metodlarını müəyyən edir. Bu standart, mikrobioloji laboratoriyalar üçün istifadəyə hazır və ya yarımfabrikat, bərpa edilmiş və ya susuzlaşdırılmış mühitləri istehsal edən və/və ya satan ticari strukturlara, mühitləri üçüncü tərəfə çatdıran qeyri-ticari strukturlara, kultura mühitlərini öz tələbatı üçün hazırlayan və onların istismar xassələrini qiymətləndirilməsini aparan mikrobioloji laboratoriyalara tətbiq olunur.
Active
07.100.30
AR Gömrük Komitəsinin Mərkəzi Gömrük Ekspertizası İdarəsi
23.04.2014
41
az
No
AlsoInterestYou