Dəyişiklik № 1 AZS 757-2014 (Active) Halal məhsulların sertifikatlaşdırma qaydaları.

Annotation Preview

Bu Qayda “Yeyinti məhsulları haqqında” Azərbaycan Respublikasının Qanununa, Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin 01 iyul 1993 cü il tarixli 343 saylı Qərarı ilə təsdiq edilmiş “Milli Sertifikatlaşdırma Sistemi haqqında Əsasnaməyə, “Yeyinti məhsullarına verilən uyğunluq, gigiyenik sertifikatlarının və baytarlıq şəhadətnaməsinin formasının və uyğunluq, gigiyenik sertifikatlarının və baytarlıq şəhadətnaməsinin verilməsi qaydalarının təsdiq edilməsi haqqında” Azərbaycan Respublikası Nazirlər Kabinetinin 142 saylı 25 sentyabr 2007-ci il tarixli Qərarına, AZS 372-2012 “HALAL” ət məhsulları: istehsalı, daşınması, saxlanması və satışı üzrə ümumi tələblər”, AZS 386-2012 “HALAL” termininin istifadəsi üzrə ümumi qaydalar”, AZS 731-2012 (OIC /SMIIC 1:2011) “HALAL QİDA” Ümumi tələblər. Dövlət standartlarına əsasən hazırlanmış və “Halal” məhsulların sertifikatlaşdırmasının və uyğunluq sertifikatının (bundan sonra - sertifikat) verilməsinin qaydasını tənzimləyir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: 2 InternationalClassificationCodeOfStandards: 03.120.20 TechnicalCommittee: AzSERT MMC ActivatedDate: PagesCount: 1 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price

VAT


Sum

AddToCart