AZS 469-2010 (Active) Nişasta patkası. Ümumi texniki şərtlər.

Annotation Preview

Bu standart nişastalı patkaya (glucosesyrup – qlükoza şirəsi, maltosesyrupe- maltoz şirəsi, starchsyrup – nişasta şirəsi, cornsyrup – qarğıdalı şirəsi şamil edilir) hansı ki, turşu və / və ya amilolitik ferment preparatlarının tətbiqi ilə nişastanın hidrolizi yolu ilə istehsal olunur, sonradan hidrolizatın filtrasiyası, aktiv kömürlə rəngsizləşdirilməsi və quru maddələrin müəyyən kütlə payına qədər bişirilməsi həyata keçirilir (sonradan - patka).
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: 1 InternationalClassificationCodeOfStandards: 67.180.20 TechnicalCommittee: AZSTAND/TK 07 ActivatedDate: 20.12.2010 PagesCount: 54 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 101.27 AZN

VAT 18.23 AZN


Sum 119.50 AZN

AddToCart