AZS 330:2025 (Active) Makaron məmulatları ilə hazırlanan ət - bitki konservləri. Texniki şərtlər.

Annotation Preview

Bu standart müxtəlif makaron məmulatları (makaron, vermişel, əriştə və s.) ilə mal, qoyun və ya camış ətindən hazırlanan, kip bağlanan qablara doldurularaq sterilizasiya edilən ət-bitki konservlərinə (bundan sonra - konservlər) şamil edilir. Məhsulun keyfıyyətinə olan zəruri, əhalinin həyatı, sağlamlığı üçün təhlükəsizliyi təmin edən tələblər 3.1.1, 3.1.4, 3.1.5 bəndlərində göstərilmişdir. Məhsulun markalanmasında bu standartın işarəsi göstərildiyi halda sahibkarlıq subyekti tərəfindən bu standartda göstərilənlərə uyğunluğun təmin edilməsi məcburidir. Bu standart sertifikatlaşdırma məqsədi ilə istifadə oluna bilər.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: InternationalClassificationCodeOfStandards: 67.120.10 TechnicalCommittee: AZSTAND/TK 33 ActivatedDate: 08.06.2025 PagesCount: 14 Language: az IsReferenceStandard: No
Substitutions

Previously

Withdrawn

AZS 330-2008

Now

Active

AZS 330:2025

BuyStandard

Price 50.07 AZN

VAT 9.01 AZN


Sum 59.08 AZN

AddToCart