AZS ISO 6887.2-2014 (Active) Yeyinti məhsullarının və heyvanlar üçün yem məhsullarının mikrobiologiyası – Mikrobioloji tədqiqat üçün sınaq nümunələrinin, ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmanın hazırlanması – Hissə 2: Ət və ət məhsullarının hazırlanması üçün xüsusi qaydalar.

Annotation Preview

AZS ISO 6887 dövlət standartının bu hissəsi mikrobioloji tədqiqat üçün nümunələrin hazırlanması AZS ISO 6887.1 dövlət standartında təsvir edilmiş üsuldan fərqli üsul tələb etdiyi zaman ət və ət məhsullarının nümunələrinin və onların suspenziyalarının hazırlanması qaydalarını müəyyənləşdirir. AZS ISO 6887.1dövlət standartında mikrobioloji tədqiqat üçün ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmaların hazırlanmasının ümumi qaydalarını müəyyənləşdirir. AZS ISO 6887 dövlət standartının bu hissəsi yalnız bir-sıra mikroorqanizmlərə eyni zamanda tətbiq edilən hazırlama üsullarını təsvir edir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: InternationalClassificationCodeOfStandards: 07.100.30 TechnicalCommittee: AR Gömrük Komitəsinin Mərkəzi Gömrük Ekspertizası İdarəsi ActivatedDate: 23.04.2014 PagesCount: 23 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 67.13 AZN

VAT 12.08 AZN


Sum 79.21 AZN

AddToCart