AZS ISO 6887.5-2014
(Active)
Yeyinti məhsullarının və heyvanlar üçün yem məhsullarının mikrobiologiyası – Mikrobioloji tədqiqat üçün sınaq nümunələrinin, ilkin suspenziya və on qat durulaşmanın hazırlanması – Hissə 5: Süd və süd məhsullarının hazırlanması üçün xüsusi qaydalar.
AZS ISO 6887 dövlət standartının bu hissəsi mikrobioloji tədqiqat üçün nümunələrin hazırlanmasından ötrü AZS ISO 6887.1dövlət standartında təsvir edilmiş üsuldan fərqli üsul tələb edildiyi zaman süd və süd məhsullarının nümunələrinin və onların suspenziyalarının hazırlanması qaydalarını müəyyənləşdirir. AZS ISO 6887.1 dövlət standartı mikrobioloji tədqiqat üçün ilkin suspenziyanın və on qat durulaşmaların hazırlanmasının ümumi qaydalarını müəyyənləşdirir.
Active
07.100.30
AR Gömrük Komitəsinin Mərkəzi Gömrük Ekspertizası İdarəsi
23.04.2014
22
az
No
AlsoInterestYou