AZS 318-2008 (Active) Yoqurt. Ümumi texniki şərtlər.

Annotation Preview

Bu standart quru maddələrin və yağın kütlə payına görə normallaşdırılmış südün dadverici və aromatik qatqılar əlavə edilməklə və ya edilməməklə, süd turşusuna qıcqırdan termofil streptokokların təmiz kulturalarından və bolqar çöplərindən ibarət maya ilə turşudulması yolu ilə hazırlanan, birbaşa qida məhsulu kimi istifadə üçün nəzərdə tutulan turş süd məhsulu yoğurta şamil edilir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: 1 InternationalClassificationCodeOfStandards: 67.100.10 TechnicalCommittee: AZSTAND ActivatedDate: 01.01.2009 PagesCount: 15 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 50.07 AZN

VAT 9.01 AZN


Sum 59.08 AZN

AddToCart