AZS 121-2004 (Active) Xama.Ümumi texniki tələblər.

Annotation Preview

Bu standart normallaşdırılmışpasterizə edilmiş qaymağın bitki yağı, quru süd (və ya digər qatqıları) əlavə edilməklə və ya edilməməklə, süd turşusuna qıcqırdan bakteriyaların təmiz kulturalarından alınan maya ilə turşudulması yolu ilə hazırlanan, birbaşa qida məhsulu kimi istifadə üçün nəzərdə tutulan xamaya şamil edilir.
GeneralInformation
Status: Active ChangeNumber: InternationalClassificationCodeOfStandards: 67.100.10 TechnicalCommittee: “Azəryeyintisənaye” Elmi-Tədqiqat İnstitutu ActivatedDate: 01.02.2005 PagesCount: 18 Language: az IsReferenceStandard: No

BuyStandard

Price 50.07 AZN

VAT 9.01 AZN


Sum 59.08 AZN

AddToCart